Force India, în pericol să rateze prezenţa şi la ultima sesiune de teste

de Daniel Popescu
Vineri, 13.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a confirmat vineri că va utiliza monopostul de anul trecut în testele de la Barcelona de săptămâna viitoare şi există pericolul să nu poate folosi noul monopost nici în ultima sesiune.

Vom fi la Melbourne pentru startul sezonului, nu există niciun dubiu în această privinţă.

Bob Fernley
Sef-adjunct Force India
Force India spera să reuşească să construiască noul monopost pentru sezonul 2015 la timp pentru a putea participa la sesiunea de teste de pe circuitul de la Barcelona programată în perioada 19-22 februarie, în ciuda întârzierii cu care primeşte anumite componente esenţiale.

Echipa a confirmat însă vineri că va participa la teste cu monopostul din sezonul precedent, acolo unde va putea evalua în special pneurile furnizate de Pirelli. Planul actual prevede ca echipa să folosească noul monopost abia la ultima sesiune de teste, care se va desfăşura tot la Barcelona în perioada 26 februarie - 1 martie.

Cu toate acestea, diferenţa de numai patru zile dintre finalul primei sesiuni de la Barcelona şi începutul celei de-a două sesiuni face ca misiunea echipei cu sediul la Silverstone să fie una dificilă. În acest context, nu este exclus ca Force India să nu poată testa deloc noul monopost înainte de startul noului sezon.

Indiferent de situaţie, oficialii echipei insistă că prezenţa Force India la Marele Premiu al Australiei din 15 martie nu este în pericol.

"Vom fi la Melbourne pentru startul sezonului, nu există niciun dubiu în această privinţă.

Testele cu noul monopost vor fi foarte limitate, dar facem tot ce este posibil pentru a ajunge în Australia într-o formă rezonabilă şi cu cât mai mulţi kilometri parcurşi", a precizat Bob Fernley, şeful-adjunct al celor de la Force India.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • :))) Si cand te gandesti ca cei de la Force India au fost cei care, prin veto la primul vot, au blocat accesul celor de la Marussia in sezonul 2015 cu masina din anul precedent.
    Si asta doar pentru a mai primi cateva farame din banii pe drepturile de televizare.
    Oare daca nu sunt gata cu monopostul pt 2015 vor solicita derogarea la care ei au spus NU pentru Marussia?
    Viata asta nu uita nimic.
    26 0
  • Macar pe astia de la Force India cred ca o sa-i batem.
    11 2
  • Patronul de la ,,,, forta ind,,, sigur este un patron de genu ,,, Borcea ,becalu , ion niculaie etc ,un manelar nenorocit ,,de marusia sper ca am scapat , poate si catherham sa vedem cine urmeaza
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru