Force India: "Perez şi Hulkenberg vor testa la Barcelona"

de Daniel Popescu
Luni, 16.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a negat speculaţiile potrivit cărora Pascal Wehrlein, pilotul de rezervă al Mercedes, va testa pentru echipă în fiecare dintre cele patru zile de teste ale sesiunii de la Barcelona.

Presa internaţională a relatat la sfârşitul săptămânii trecute că Pascal Wehrlein, pilotul de rezervă al celor de la Mercedes, urmează să testeze pentru Force India în toate cele patru zile de teste ale sesiunii de la Barcelona.

Informaţia a fost însă negată de un purtător de cuvânt al echipei, care susţine că cei doi piloţi titulari, Sergio Perez şi Nico Hulkenberg, vor fi de asemenea prezenţi în cockpitul monopostului. "Până în prezent, programul piloţilor pentru Barcelona nu este finalizat, dar Perez şi Hulkenberg vor fi în acţiune în această săptămână", a declarat un purtător de cuvânt al Force India pentru publicaţia Motorsport.

Force India va utiliza în cadrul sesiunii de teste de la Barcelona monopostul din sezonul precedent, întrucât noul monopost nu a fost încă finalizat şi ar putea rata prezenta chiar şi la ultima sesiune de teste premergătoare noului sezon.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Ce sa vezi...
    Piloteaza Pascal Wehrlein pana la urma... doua zile chiar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru