Force India: "Un podium ne-ar ajuta să învingem Sauber"

de Daniel Popescu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya consideră că un podium realizat în ultimele şase curse ar ajuta echipa să învingă Sauber în lupta pentru locul şase în clasamentul constructorilor.

Force India şi-a stabilit ca obiectiv pentru finalul sezonului 2012 să ocupe locul şase în clasamentul constructorilor, însă pentru acest lucru trebuie să-i surclaseze pe rivalii de la Sauber, care au obţinut deja trei podiumuri prin Sergio Perez şi care au un avans de 26 de puncte.

Patronul Vijay Mallya susţine că un podium realizat într-una dintre ultimele şase curse ar putea fi decisiv pentru îndeplinirea obiectivului, iar optimismul său este alimentat de faptul că echipa a obţinut două locuri patru în ultimele trei curse.

"Încă îmi amintesc situaţia din 2010 când Williams ne-a surclasat cu un punct în ultima cursă, aşa că lupta nu se termină până când nu se termină sezonul. Încă mai sper să reuşim şi cu un podium am putea elimina avantajul celor de la Sauber. În Singapore am terminat pentru a doua oară pe locul patru în ultimele trei curse, aşa că devenim un pic prea des domnişoara de onoare", a declarat indianul.

Urmareste Automarket
Mallya consideră că Force India a fost lipsită de noroc în acest sezon, dar este încrezător că progresele arătate de echipă în ultima perioadă se vor traduce în cele din urmă şi în clasamentul general.

"Depinde cât de puternici vor fi rivalii în ultimele şase curse, dar cu siguranţă suntem în formă.

Am avut şi puţin ghinion, dar sper ca într-o zi să reuşim, pentru că am demonstrat că monopostul este în formă. Di Resta a pilotat fantastic în Singapore şi a câştigat 12 puncte. Nu este prea rău să avem 75 de puncte în acest stadiu al campionatului, am avut un drum lung de parcurs", a mai precizat el.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru