Formula 1: Lando Norris rămâne la McLaren și după 2025

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lando Norris și-a prelungit contractul cu echipa McLaren în Formula 1. Pilotul britanic va rămâne la echipă și după sezonul 2025. Noul contract este pe mai multe sezoane.

Deși avea un contract până la finalul lui 2025, Lando Norris și McLaren au anunțat o prelungire a contractului pentru pilotul britanic. Norris va rămâne la această echipă și după sezonul viitor, însă nu se știe care este durata contractului. Cert este că acesta este pentru mai multe sezoane.

„Este grozav să rămân în culoarea papaya”, a declarat Norris. „Am crescut cu McLaren și mă simt aici ca acasă, echipa este ca o familie pentru mine. Sunt încrezător că pot să mă lupt pentru victorii cu McLaren. Sunt încântat să-mi fac mai multe amintiri uimitoare și să continui să lucrez la maxim cu toți cei din MTC în următorii ani”, a mai adăugat acesta.

Sezonul 2024 va fi al șaselea sezon pentru Lando Norris în Formula 1. Până acum, pilotul britanic a pilotat doar pentru McLaren. El îl va avea coechipier și în acest an pe australianul Oscar Piastri, care va rămâne la echipă până la finalul lui 2026.

via Formula 1

Comentarii (3)

  • Decât codaș la oraș, mai bine într-un sat fruntaș!
    1 0
  • George Simion
    piastri e mai bun!
    4 3
  • Contractele au clauze pe care noi nu le cunoaștem. Nu înțeleg de ce vin cu aceste prelungiri de contract așa de timpuriu. Și piloții cu declarații formale(sper) de parcă le este frică de cei care vin din F2. Acesta este primul pas al plafonării în F1. Trebuie să se găsească locuri și pentru cei tineri. Sunt câțiva „dinozauri” care au arătat ce pot și ar trebui „trecuți în rezervă” indiferent de câți sponsori și relații au. Avem exemplul „Vettel” care a blocat locul la Ferrari și la Aston Martin atâția ani degeaba.
    5 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru