Formula 1 va lansa în iunie o aplicaţie cu mai multe rezumate video din curse

de Daniel Popescu
Joi, 10.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii Formulei 1 vor avea acces din luna iunie la o nouă aplicaţie pentru computere şi dispozitive mobile care va conţine mai multe rezumate video din timpul curselor.

Plănuim o nouă aplicaţie. Este un proiect cu o mărime decentă. Este ceva la care lucrăm pentru ca totul să arate bine, dar nu facem lucruri gratuit.

Bernie Ecclestone
CEO Formula One Management
Bernie Ecclestone a dezvăluit că va oferi fanilor Formulei 1 oportunitatea de a urmări mai multe rezumate video oficiale din timpul curselor.

Facilitatea va fi disponibilă începând din luna iunie prin intermediul unei aplicaţii pentru calculatoare de tip desktop, dar şi pentru dispozitive mobile precum smartphone-uri şi tablete. Unele clipuri video vor fi disponibile gratuit, în timp ce altele vor putea fi accesate numai contra-cost.

"Plănuim o nouă aplicaţie. Este un proiect cu o mărime decentă. Este ceva la care lucrăm pentru ca totul să arate bine, dar nu facem lucruri gratuit", a declarat britanicul în vârstă de 83 de ani pentru publicaţia Bloomberg.

Ecclestone nu a precizat încă ce tip de conţinut video va fi disponibil sau cât va costa noua aplicaţie.

În prezent, Formula 1 oferă un singur rezumat oficial pentru cursele de Formula 1 care are o durată de numai două minute şi jumătate.

Declaraţiile lui Ecclestone vin la numai două zile după ce Ferrari a afirmat prin vocea şefului Stefano Domenicali că fanii ar trebui să aibă acces la un conţinut video mai bogat.

Via Bloomberg

Comentarii (2)

  • "dar nu facem lucruri gratis"

    Cine naiba va platit ca sa vada rezumatele? :))
    8 0
  • N-am bani pentru asa ceva....
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru