Formula 2: Marinescu în pole position la Brands Hatch!

de Daniel Popescu
Duminica, 15.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu va pleca din pole position în cursa de duminică de Formula 2 de la Brands Hatch, după ce a ocupat locul patru în prima cursă de sâmbătă.

Esential 3 este numarul de pole position-uri obtinute de Mihai marinescu in Formula 2 in 2012. Primele doua au fost obtinute la Silverstone si Nurburgring
Pilotul român Mihai Marinescu este pe punctul de a obţine o nouă performantă majoră în Formula 2 după ce a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru cursa de duminică de pe circuitul de la Brands Hatch din Marea Britanie.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a fost cronometrat cu 1:14.171 la capătul celor 12 tururi parcurse şi va pleca din pole position din faţa lui Christopher Zanella şi a lui Markus Pommer.

Cursa va începe la ora 16:50, ora României, şi va fi transmisă în direct pe posturile de televiziune Sport.ro şi MotorsTV, dar şi pe site-ul oficial al competiţiei.

În manşa desfăşurată sâmbătă pe acelaşi circuit, Marinescu a terminat cursa pe locul patru după ce a plecat de pe poziţia a cincea a grilei de start.

Comentarii (5)

  • Bravo Mihai!!!
    Legat de cei de la sport.ro sunt din nou dezamagit de cum stiu sa promoveze sportivii care chiar au rezultate in afara Romaniei. Acum 1 min. am intrat pe site-ul lor fiindca stiam ca Mihai este in pole-position si sa vad daca apare vreun titlu mare pe prima pagina. Vedeti-va de treaba. Inafara de "Gigi isi vede visul implinit", "Pariu ca nu ai vazut asta la Supercupa?", "Drama lui Ilie" (who the f*** is Ilie), Steaua, Bianca Dragusanu, Sylvester Stallone & Nicolas Cage (WTF!!!!!) mai derulati in jos vreo 10 stiri, si apare intr-un chenar in stanga scris cu rosu: "Mihai Marinescu e pe locul 4 la general"...concluzia: NISTE PENIBILI, PSEUDO-JURNALISTI SPORTIVI. Adica ei in loc sa isi promoveze emisiunile si transmisiunile TV, mai bine raman la Gigi si Bianca...trist, absolut trist
    PS: bravo Automarket ca macar prin voi mai auzim ce fac pilotii romani.
    26 0
  • s-a discutat pe larg depsre nepasarea presei romanesti la adresa sportului ... singurele lucruri care conteaza pentru ei sunt headline-urile sclipicioase cu țâțe sau ineptii becaliene ...

    norocul nostru este ca mai sunt si oameni ca Daniel, baietii de la Digi .. si inca vreo 2-3 ...
    18 1
  • Mizeriile de se varsa toata ziua pe asa-zisele canale de stiri sportive (romanesti!) au un singur subiect: panarama aceea de fotbal. Cu toti penalii ei, cu toate curvele si penalii care asigura decorul. Vorbim de fotbalul romanesc.
    Alte sporturi nu exista pentru ei: performanta din handbalul feminin, polo masculin, scrima.......imi vin doar acum cateva in minte.....
    Aceeasi mizerie se intampla si in presa scrisa!!!!!!!!!

    Bravo Mihai!!!!!!! Iti tinem pumnii!!!!!!!!!!!!
    8 0
  • Bafta ...si sa fie cu noroc cursa asta !!!!!!
    8 0
  • Si uite inca o victorie in Formula2 pentru Mihai.
    Bravo lui!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru