Formula 2: Marinescu, locul 12 în cursa abandonată din cauza ploii

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.06.2012
Mihai Marinescu a terminat pe locul 12 cursa de duminică din Formula 2 de la Spa-Francorchamps, care a fost abandonată după numai trei tururi din cauza ploii.

Cea de-a doua cursă de Formula 2 din cadrul etapei de la Spa-Francorchamps a început sub Safety Car din cauza ploii, însă maşina de siguranţă a ieşit de pe traseu după un singur tur.

Totuşi, Daniel McKenzie a abandonat în turul doi din cauza apei prezentă din abundenţă pe circuit, motiv pentru care comisarii au trimis încă o dată Safety Car-ul pe pistă.

Într-un interval de numai câteva secunde, Christopher Zanella şi Kevin Mirocha s-au acroşat, iar comisarii au arătat imediat steagurile roşii. Ulterior, cursa a fost abandonată din cauza condiţiilor meteo dificile, iar cei doi piloţi şi-au primit înapoi poziţiile trei şi patru pe care le ocupau în momentul întreruperii.

În acest context, Mihai Marinescu a câştigat un singur loc faţă de poziţia de start şi a terminat pe 12, ratând astfel prezenţa în puncte, însă rămâne pe locul patru în clasamentul general cu 86 de puncte.

Următoarea etapă de Formula 2 va avea loc pe circuitul de la Brands Hatch în perioada 13-15 iulie.

Comentarii (1)

  • "cursa abandonată"

    1. cursa a fost abandonata de mica si a ajuns la casa copiii
    2. cursa a abandonat din cauza problemelor aparute la astfalt, retragandu-se astfel la boxe
    3. cursa a fost abandonata de totii pilotii de pe grila.

    alegeti voi de aici ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru