Formula 2: Marinescu, locul 13 în a doua sesiune de calificări

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.06.2012
Mihai Marinescu va pleca doar de pe locul 13 în a doua cursă de Formula 2 de la Spa-Francorchamps după ce a pierdut controlul monopostului în calificări.

Şansele lui Mihai Marinescu de a termina pe podium a doua cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps sunt pur teoretice după ce o greşeală comisă în calificări l-a împiedicat să-şi arate întregul potenţial.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a parcurs doar cinci tururi, iar cel mai bun timp al său a fost 2:05.688, înainte de a pierde controlul volanului şi de a rămâne blocat pe circuit cu nouă minute înainte de final. În urma incidentului, sesiunea a fost întreruptă timp de mai multe minute, iar Marinescu nu a mai avut posibilitatea de a reveni pe traseu pentru a-şi îmbunătăţi timpul.

Astfel, timpul stabilit în prima parte a sesiunii a fost suficient doar pentru a ocupa locul 13 pe grila de start, la aproape două secunde în spatele lui Luciano Bacheta, liderul clasamentului general urmând să plece din pole position.

A doua cursă de Formula 2 de la Spa-Francorchamps va avea loc duminică cu începere de la ora 15:15, ora României, şi va fi transmisă în direct pe posturile de televiziune Sport.ro şi MotorsTV.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru