Formula 2: Marinescu, locul 7 în calificările de duminică de la Paul Ricard

de Daniel Popescu
Duminica, 22.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu va pleca de pe locul şapte în cursa de duminică de Formula 2 de pe circuitul de la Paul Ricard.

Pilotul român Mihai Marinescu a obţinut locul şapte în calificările desfăşurate duminică pe circuitul de la Paul Ricard în cadrul antepenultimei etape a sezonului de Formula 2. Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a fost lider provizoriu al clasamentului cu 10 minute înainte de final, însă rivalii săi şi-au îmbunătăţit performanţele în ultima parte a sesiunii.

Cronometrat cu 1:52.935, Marinescu va avea o misiune dificilă în cursă, întrucât îl are în faţa sa pe Luciano Bacheta, liderul clasamentul general. De asemenea, el riscă să piardă contactul Matheo Tuscher în clasamentul general, întrucât acesta va pleca de pel ocul doi în cursă şi are deja un avans de 10 puncte.

Urmareste Automarket
Cursa de duminică din Formula 2 de pe circuitul de la Paul Ricard va începe la ora 15:30, ora României, şi va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport.ro şi MotorsTV, dar şi pe site-ul oficial al competiţiei.

La finalul zilei de sâmbătă, Marinescu a dezvăluit că nu a putut forţa în prima cursă a etapei din cauza unor defecţiuni tehnice la monopost.

"După primele investigaţii asupra maşinii, iată concluziile: probleme cu sistemul de frânare faţă, care a rămas fără lichid, iar suspensiile spate nu au lucrat în parametrii setaţi", a precizat el pe pagina oficială de Facebook.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru