Formula 2: Marinescu, locul 9 în primele antrenamente de la Paul Ricard

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a terminat pe locul nouă prima sesiune de antrenamente libere de Formula 2 de pe circuitul de la Paul Ricard.

Esential 2 victorii a obtinut Mihai Marinescu in Formula 2 in acest sezon: Nurburgring si Brands Hatch
La numai cinci zile după ce a câştigat cursa de duminică pe la Brands Hatch, Mihai Marinescu a revenit în acţiune pe circuitul de la Paul Ricard pentru o nouă etapă de Formula 2.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a ocupat locul nouă în prima sesiune de antrenamente libere de vineri dimineaţă, cel mai bun timp al său fiind 1:55.797, cu peste 1.2 secunde mai slab decât cel al liderului Christopher Zanella.

Rezultatul nu este însă sub aşteptări în condiţiile în care românul obişnuite să se concentreze pe setările monopostului şi pe verificarea uzurii pneurilor în antrenamente, pentru a putea forţa ulterior în calificări şi cursă.

Urmareste Automarket
A doua sesiune de antrenamente va avea loc vineri după-amiază şi va fi urmată de cele două manşe de calificări şi curse care vor avea loc pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică.
Cele două curse de Formula 2 de la Paul Ricard vor fi transmise în direct de posturile de televiziune Sport.ro şi MotorsTV, dar şi pe site-ul oficial al competiţiei.

FORMULA 2 PAUL RICARD - PROGRAM

Eveniment Ziua Ora Transmisii TV
Antrenamente 2 vineri, 20 iulie 17:25 -
Calificari 1 sambata, 21 iulie 10:00
Cursa 1 sambata, 21 iulie 14:50 Sport.ro
Calificari 2 duminica, 22 iulie 10:40
Cursa 2 duminica, 22 iulie 15:30 Sport.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru