Furtuna de nisip in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Ferrari, BMW-Sauber si Toyota au primit miercuri dimineata o noua lovitura, dupa ce o furtuna de nisip s-a abatut asupra circuitului din Bahrain.

Dupa ce programul de teste din dimineata zilei de marti a fost afectat de o ceata foarte densa, cele trei echipe aflate in Bahrain au primit o noua lovitura miercuri: o puternica furtuna de nisip s-a abatut asupra circuitului de la Sakhir, iar vizibilitatea a devenit foarte redusa.

Din aceasta cauza, elicopterul medical nu a putut decola de pe aerioport, iar Felipe Massa, Robert Kubica si Timo Glock s-au vazut in imposibilitatea de a iesi pe circuit.

Intreaga zi de teste a fost practic compromisa, intrucat comisarii de cursa vor avea nevoie de mult timp pentru a curata circuitul de particulele fine de nisip, chiar daca furtuna se va opri in curand. Cel mai probabil, pilotii vor reveni in actiune abia in cursul zilei de joi.

Ironic, cele trei echipe au ales sa testeze in urmatoarele doua saptamani pe circuitul din Bahrain plecand de la premisa ca vremea va fi mult mai buna decat la Jerez (Spania), acolo unde s-au cantonat alte cinci echipe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru