GALERIE FOTO: Castile pilotilor din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.03.2010
Automarket va prezinta o galerie foto cu castile pilotilor care vor lua startul in sezonul 2010 al Formulei 1.

Pauza de iarna 2009-2010 din Formula 1 a fost una dintre cele mai spectaculoase pe piata transferurilor, mai multi piloti de top schimband echipele pentru care concureaza.

Michael Schumacher a revenit in competitie la Mercedes GP, Fernando Alonso s-a transferat la Ferrari, in timp ce Jenson Button va apara culorile McLaren, la care se poate adauga sosirea lui Robert Kubica la Renault.

Pe langa toate aceste mutari, aparitia a trei noi echipe in Marele Circ a condus la o infuzie de debutanti, nu mai putin de cinci piloti urmand sa participe pentru prima oara in cariera in Formula 1. Acesta este motivul pentru care am realizat o colectie de fotografii cu castile pe care le vor utiliza pilotii in sezonul 2010, cu scopul ca acestia sa fie recunoscuti mai usor in timpul transmisiilor TV.

McLaren: Jenson Button si Lewis Hamilton

01_mclaren_helmet

Mercedes GP: Michael Schumacher si Nico Rosberg

02_mercedes_helmet

Red Bull: Sebastian Vettel si Mark Webber

03_redbull_helmet

Ferrari: Massa si Alonso

04_ferrari_helmet

Williams: Rubens Barrichello si Nico Hulkenberg

05_williams_helmet

Renault: Robert Kubica si Vitaly Petrov

06_renault_helmet

Force India: Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi

07_forceindia_helmet

Toro Rosso: Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari

08_toro_rosso_helmet

Lotus F1 Racing: Jarno Trulli

09_lotus_helmet

BMW-Sauber: Pedro de la Rosa si Kamui Kobayashi

11_bmwsauber_helmet

Virgin Racing: Timo Glock si Lucas di Grassi

12_virgin_helmet

Nota: Imagini cu casca lui Heikki Kovalainen nu sunt disponibile pe site-ul Lotus F1 Racing, in timp ce Hispania Racing nu a prezentat inca fotografii oficiale cu castile lui Karun Chandhok si Bruno Senna.

Taguri: galerie foto

Comentarii (21)

  • castile
    Rubens Barrichello si Nico Hulkenberg lol!
    3 0
  • NeoGalaxy
    Da chiar, care este diferenta dintre casca lui Rubens si cea a lui Nico? Cel putin par indentice, eu cel putin nu observ nici o diferenta intre cele 2 casti.
    2 0
  • NeoGalaxy
    Ca observatie doar casca lui Robert si castile celor de la Red Bull au legatura cu culorile echipelor pentru concureaza, restul... sunt cel putin diferite de culorile echipelor pentru care concureaza, cel putin asa mi se pare mie.
    2 1
  • Lucian
    ...
    exista poza pe site-ul motorsport.com cu casca lui Chandok
    1 0
  • Lucian
    casti
    desi este pilot mercedes, schumi mentine casca asemanatoare cu cea din perioada Ferrari, Hamilton are aceiasi casca ca de obicei, Vettel si Webber la fel ca sezonul trecut, Barrichello si-a pastrat stilul de casca si la williams si se pare ca si colegul sau de echipa o s-o aiba identica cu a lui.

    Daca ar fi sa fac un clasament al celor mai frumoase casti ar fi....

    1. Vettel
    2. Button
    3. Kubica
    4. Liuzzi
    5. Petrov

    si cele mai urate... cele ale pilotilor BMW Sauber

    si cele mai
    1 2
  • imi place casca lui alonso. sigur o sa ii incurce deosebitii comentatori romani de pe tvr. asta e poate vad si ei acest site.
    1 0
  • preferatele mele
    1 Vettel
    2 liuzzi
    0 0
  • Casca si pilotul
    Sunt frumoase daca isi indeplinesc functia. Lui Massa i-a salvat viata. Observ ca pilotii de top au folosit culori tari, intense, cromatica castii mai are o functie: acea de identificare rapida...planul psihologic:).."am casca rosie, sunt Schumacher si sunt in spatele tau";). O casca asortata, in culorile masinii este mai dificil de reperat.
    1 1
  • Lucian
    hamilton
    lol, acum am observat ca Hamilton are si o dunga verde pe casca... parca n-o avea asa si in anii trecuti nu? deja se crede senna baiatu asta
    1 2
  • heikki
    cateva poze cu kovalainen cu casca :

    http://twitpic.com/15t6m1
    http://twitpic.com/15t5t3
    http://twitpic.com/15t54a
    0 0
  • Casti
    dupa mine cele mai reprezentative sint a lui Vetel si Schumacher.
    0 1
  • Red Bull
    ...ambele sunt preferatele mele!
    Altfel - aveti careva vreo solutie unde se pot urmari live transmisiunile F1 BBC? Ca nu cred ca o sa mai rezist un an comentariilor de pe TVR... :o(
    Multumesc anticipat si BAFTA TUTUROR!
    3 2
  • @marianescu and others
    va recomand
    myp2p.eu la sectiunea motorsport. inainte de calificari si cursa apar linkuri cu diferite streamuri de la televiziuni din jurul lumii :)
    2 0
  • stream
    eventual justin.tv
    1 0
  • castile
    1.Massa
    2.Vettel
    3.Kovalainen
    0 1
  • casti
    Zicea cineva de castile celor de la BMW
    Mie personal imi place casca lui Kamui Kobayashi. Parca e un ninja din filme . Ma amuza.
    Oricum...imi pare rau pentru Miky ca nu sunt toate castile negre ca sa aiba un motiv sa nu mai ghiceasca pilotii
    1 0
  • casti
    Pentru mine cele mai frumoase casti sunt ale lui Alonso si Kubica
    1 0
  • castile
    vetel castigator la design casca

    ambalajele de cap le celor de la bmw sauber am crezut initial ca sunt cu spatele, nu intelegeam de ce nu-au avut curaj sa le dea din fata....lol

    am ajuns la performanta sa nu ma deranjeze transmisia RTL, si nu stiu o boaba de germana...am semnat si petitia...am aprins si luminare sa ii avanseze, sa le dea pensie de orb si insotitor de orb, am vorbit cu profesori universitari sa re-defineasca paralelismul... DEGEABA

    multumesc pt alternativele de vizionare mentionate mai sus.
    1 2
  • Casti
    Casca Kovalainen http://tweetphoto.com/11744522 cred ca e bestiala. Imi mai plac : Button, Sutil si Petrov. Fiecare design e special, majoriotatea pilotilor consacrati pastrandu-si culorile din anii trecuti.
    0 0
  • @Lucian
    Observi cam tarziu
    Hamilton are aceleasi culori de multi ani. Daca vrei detalii poti vedea imagini aici: http://www.totalf1.com/forums/topic/8658-hamiltons-helmet/
    In plus, britanicul a si declarat ca este un mare fan al pilotului brazilian si ca, in onoarea lui si pentru ce a reprezentat Senna in F1 a ales aceste culori.
    Asa ca nu te mai da destept daca nu esti!
    2 1
  • Casca Hamilton
    Lewis Hamilton nu a modificat nimic la culoarea castii sale. Inca din perioada cartingului avea aceleasi culori: Galben-verde-rosu!
    Aveti o poza aici: http://hamilton-fr.com/wp-content/uploads/2007/06/lewis-hamilton-kart.jpg

    Dintre celelalte casti mie imi place a lui Vettel, am mai spus acest lucru. Nu este cine stie ce design insa este senzationala ca idee.

    Castile lui Alonso si Schumacher nu au nicio legatura cu culorile monoposturilor pe care le piloteaza. Dar stim cu totii de ce au ales aceste culori. Ca Miki Minciuniki sa ii poata recunoaste din toaletele de unde comenteaza cursele de F1.
    Va dati seama, el vorbea prostii si cand grafica afisa pe ecran numele pilotului. Acum, cu doar 3 secunde la boxe o sa ne spuna ca pilotii au terminat cursa fara sa treaca pe la standuri. Ca e prea rapida treaba pentru el.

    Si ultima stire (pe care din pacate automarket a ratat-o) este ca solicitarea Red Bull cu privire la aripa spate a celor de la McLaren a fost rezolvata atat de greu pentru ca FIA analizeaza plangerea lui Miki cu privire la castile celor de la Williams! Se pare ca FIA il va obliga pe Hulkenberg (fiind debutan) sa piloteze fara casca. Astfel incat Miki Alexandrescu sa-si poata da seama care-i Rubens si care-i Nico :))))
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru