GALERIE FOTO: Force India a lansat noul monopost pentru 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a prezentat la Silverstone noul monopost VJM06 cu care va concura în sezonul 2013 al Formulei 1, însă nu a dezvăluit încă numele celui de-al doilea pilot.

Force India a dezvăluit vineri pe circuitul de la Silverstone noul monopost VJM06 pentru sezonul 2013, a cărui principală noutate este implementarea unui panou pentru a ascunde efectul inestetic dintre şasiul înălţat şi nasul coborât.

Această soluţie, permisă de regulament în acest sezon fără să fie obligatorie, a fost preluată inclusiv de McLaren şi Ferrari, în timp ce Lotus rămâne în prezent singura echipă care nu a adoptat acest panou. În rest, noul monopost seamănă izbitor cu cel de anul trecut în contextul în care regulament tehnic a rămas practic neschimbat.

Force India a anunţat că producătorul olandez de ceasuri TW Steel a devenit sponsorul echipei, după ce până anul trecut a colaborat cu Lotus.

Urmareste Automarket
Totuşi, Force India nu a dezvăluit şi identitatea celui de-al doilea pilot al echipei pentru sezonul 2013, Paul di Resta fiind singurul pilot prezent la lansare.

Presa internaţională speculează că cele mai mari şanse pentru a semna cu Force India le are Jules Bianchi, pilotul de rezervă al echipei în sezonul precedent care face parte din Academia de Piloţi Ferrari. De altfel, se speculează că Ferrari pune presiune pe Force India pentru a-l accepta pe Bianchi în schimbul unui parteneriat avantajos pentru motoarele Scuderiei începând din sezonul 2014.

Via Force India

Comentarii (2)

  • Nasu cu acel panou face diferenta.
    5 0
  • masinile force india sunt printre cele mai frumoase masini de pe grila

    inclusiv monopostul de anul trecut, mi-am dat seama anul trecut la budapesta

    altfel sa vad monoposturile de la fata locului
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru