GALERIE FOTO: Iată noul monopost Force India VJM05 pentru 2012!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
Force India a prezentat vineri primele fotografii cu monopostul VJMM05, cu care speră să lupte pentru locul cinci în clasamentul constructorilor în 2012.

Force India a lansat vineri dimineaţă în cadrul unui eveniment pe circuitul de la Silverstone noul monopost VJM05 cu care va ataca sezonul 2012 al Formulei 1.

Noul monopost beneficiază de un design pentru nas similar cu cele ale rivalilor de la Caterham şi Ferrari, mai coborât decât restul şasiului, ceea ce creează un efect vizual inestetic. De asemenea, Force India a reconfigurat designul pentru plăcile exterioare ale caroseriei, pentru ca acestea să respecte noul regulament tehnic pentru sistemul de evacuare.

Este pentru prima oară în scurta sa istorie când Force India îşi lansează noul monopost înainte de începerea primei sesiuni de teste a sezonului. Indienii speră să lupte pentru locul cinci în clasamentul constructorilor, după ce anul trecut au terminat pe poziţia a şasea la numai câteva puncte în spatele celor de la Renault.

Comentarii (1)

  • AndreiF1
    @Teste
    Am vazut in programul Sky, ca vor televiza testele din pre-sezon.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru