Galerie foto: Loeb a testat un monopost de GP2 la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.10.2009
Sebastien Loeb a efectuat un test la volanul unui monopost de GP2 in mijlocul speculatiilor ca va debuta in Formula 1 in Marele Premiu din Abu Dhabi.

Loeb a confirmat la sfarsitul lunii septembrie ca va testa un monopost de GP2 in cadrul unei sesiuni de teste desfasurate la Jerez, iar francezul si-a pus joi in aplicare acest plan.

Aflat la volanul unui monopost al echipei David Price Racing, cvintuplul campion mondial din WRC a incheiat ziua pe ultimul loc al clasamentului, cel mai bun timp al sau fiind 1:28.114.

Prima parte a zilei de teste a fost afectata de ploaie, iar francezul obtinuse inainte de pauza de pranz locul 18. Totusi, dupa ce pista s-a uscat in cursul dupa-amiezii, Loeb a coborat pana pe locul 25, ultimul al clasamentului, fiind cu 2.1 secunde mai lent decat liderul Marcus Ericsson. Loeb l-a avut drept coechipier pe romanul Michael Herck, acesta din urma terminand ziua pe locul 17, avand un timp cu aproape o secunda mai bun decat campionul de raliuri.

Presa internationala speculeaza intens ca Loeb isi va face o aparitie de senzatie in Marele Premiu din Abu Dhabi la volanul unui monopost Toro Rosso, intrucat proprietarul Red Bull sponsorizeaza echipa francezului din WRC, Citroen.

Loeb este in imposibilitatea de a efectua un test cu un monopost de Formula 1 intrucat acest lucru este interzis de regulament, insa francezul a pilotat la finalul anului trecut un monopost Red Bull Racing pe circuitul de la Barcelona.

Taguri: GP2, Loeb, Toro Rosso, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru