GALERIE FOTO: Noul monopost Virgin Racing pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.02.2010
Virgin Racing a prezentat primele informatii oficiale despre monopostul cu care va concura in sezonul 2010 al Formulei 1.

Virgin Racing a devenit miercuri prima dintre noile echipe acceptate pe grila de start a sezonului 2010 care lanseaza noul monopost cu care va concura in Formula 1. Botezat VR-01, noul monopost are culorile rosu si negru, combinatia aleasa de britanici fiind una puternica care va atrage atentia pe circuit.

VR-01 este primul monopost din istoria Formulei 1 construit integral prin intermediul tehnologiei computerizate CFD (Computational Fluid Dynamics), echipa renuntand complet la utilizarea unui tunel de vant.

Lansarea propriu-zisa a masinii ar fi trebuit sa aiba loc la ora 12:00 (ora Romaniei) pe site-ul oficial al echipei, insa prezentarea oficiala a fost anulata in urma unor probleme tehnice. Ulterior, echipa a publicat prima fotografie cu noul monopost, alaturi de Lucas di Grassi si Timo Glock, cei doi piloti ai echipei.

Echipa a lansat o competitie prin care fanii sunt invitati pe site-ul oficial sa stabileasca numele celor doua monoposturi pilotate de Glock si di Grassi.

Numele care vor fi alese de echipa vor fi inscriptionate pe cele doua monoposturi, iar castigatorii vor primi un echipament-replica Virgin Racing.

Via | Virgin Racing

Taguri: VR-01, Virgin, lansare

Comentarii (13)

  • frumos..
    La capitolul "look" au 10:)
    0 0
  • @Virgin Racing
    Nasul seamana putin cu cel la Ferrari F10.
    0 0
  • Virgin a prezentat avionul subacvatic
    Compania Virgin a prezentat următorul proiect a flotei miliardarului Richard Branson: un avion submersibil care va duce pasageri în adâncurile Mării Caraibelor.

    Oaspeţii din insula Necker vor putea să se scufunde în mare cu ajutorul unui submarin numit Necker Nymph, cu doar 25.000 de dolari, dar doar după plata unei chirii pe o săptămână, în valoare de 300.000 de dolari, pentru insulă. Insula este deţinută de miliardarul Richard Branson, preşedintele Virgin Group.

    Începând cu data de 20 februarie, un pilot şi doi pasageri vor pleca de pe uscat sau pe un vas mai mare. Avionul submersibil va „zbura” circa două ore, având o cabină transparentă care permite un unghi de vizibilitate de 360 de grade.

    Viteza Necker Nymph-ului este de circa 5 mile nautice pe oră şi se poate scufunda până la 30 de metri, potrivit lui Karen Hawkes, un purtător de cuvântpentru Hawkes Ocean Technologies, compania care a construit Nymph.

    Submersibilul are nu are nici un impact asupra mediului înconjurător, având emisii foarte reduse şi emite foarte puţină lumină.
    0 0
  • Copiata clar dupa Ferrari F10.
    Masina asta este copiata 99% dupa Ferrari F10.
    Astia n-au nici un fel de rusine.
    0 0
  • si poza (asta daca nu o sterge automarket)
    http://unimedia.md/?mod=news&id=16440
    0 0
  • nu are nici o legatura
    cu nici un f10 nimic , nici bot , nici gurile de aer ,nimic , nu stiu ce vezi tu ca e copiat
    0 0
  • seamna cu f10
    si anume nasul monopostului................poate incepe iarasi un scandal (astia de la virgin cum lau creat numai digital au mai gasit si ei pe net cate ceva sa se inspire ) ;)glumesc .........bravo lor ,pare o masina reusita cel putin la aspect (asta fara floricelele alea vectoriale pe el)
    0 0
  • GP
    inclin sa cred ca e cea mai frumoasa masina de pana acum, cu tot cu floricele, pene, fulgi si paleta de culori, cu toate ca nasul pare trambulina de sarituri cu schiurile de la Innsbruck :)) pacat ca performantele monopostului in 2010 vor fi virtuale exact ca si prezentarea (cum a mai zis cineva acum cateva zile). Macar cu Miss monopostul anului sa se mandreasca si ei.
    0 0
  • seamana cu vechiul Midland pt cine isi aduce aminte despre ce vorbesc
    0 0
  • @Goos
    cum sa o copieze, ferrari a fost prezentata pe 28 ianuarie, crezi ca in 7 zile puteau sa o copieze?
    0 0
  • salutare
    e un monopost EXTRAORDINAR ca si look!astia de la VR,au realizat ceva spectaculos,si culori si linii,sa vedem daca performantele se ridica macar la 25%din frumusetea monopostului!e de departe cel mai frumos monopost de pe grila,pana acum!!!PS.Mai GOOS cum crezi ca in 7 zile se poate construi un monopost de formula1!Poate doar pe plansa de schite.Gandeste inainte de a scoate ceva pe gura ,n viitor!
    0 0
  • nasul
    Acest nas este inspirat de la RedBull-ul de anul trecut
    http://formula1.files.wordpress.com/2009/02/red_bull_rb5_41.jpg
    0 0
  • NeoGalaxy
    @nasul
    Eu tot nu inteleg ce aveti cu nasul masinilor... nu de alta dar nasul masinii este doar partea aia care se scoate. Restul este gatul masinii daca vreti si daca el seama cu cel folosit de Red Bull anul trecut. Dar nimic mai mult. "Nasul" Nasul repede... aoleo...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru