Galerie foto: Ploaia afecteaza testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.03.2009
Conform previziunilor meteorologilor, ploaia afecteaza deja cea de-a doua zi de teste de pe circuitul de la Jerez.

Sesiunea de teste de la Jerez a debutat duminica cu o vreme predominant frumoasa, ploaia de la mijlocul zilei nereusind sa perturbe programul celor 8 echipe prezente pe circuit.

Totusi, meteorologii au avertizat ca pe tot parcursul acestei saptamani precipitatiile vor cadea in cantitati semnificative, iar previziunile s-au adeverit inca din aceasta dimineata. Ploaia si-a facut deja aparitia la Jerez si exista sanse ca ziua sa fie compromisa in intregime daca aceasta nu se va opri in curand.

Testele din aceasta perioada a anului sunt critice pentru pregatirea noului sezon competitional, intrucat echipele nu vor mai avea posibilitatea de a efectua teste dupa Marele Premiu al Australiei din aceasta luna.

Cu exceptia testelor de la Jerez, echipele vor mai avea la dispozitie o singura sesiune de pregatire pe parcursul saptamanii viitoare pe circuitul de la Catalunya.

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Ploaia
    Pacat ca este ploaie dar un mic test pe ploaie nu strica. Oricum mai au mult de lucrat la aceste masini. Prima cursa o sa fie super interesanta!
    0 0
  • PLOIA
    Sunt curios cum se comporta masinile pe ploaie in noua configuratie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru