GALERIE FOTO: Primele fotografii cu monopostul Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.02.2010
Mercedes GP a inaugurat pe circuitul de la Valencia noul monopost W01 cu care va ataca sezonul 2010 al Formulei 1.

Mercedes GP a prezentat saptamana trecuta culorile cu care va concura in sezonul 2010, insa a asteptat prima zi de teste de la Valencia pentru a dezvalui designul noului monopost W01.

Asa cum era de asteptat dupa lansarile de saptamana trecuta, constructorul german a optat pentru un nas radical al noului monopost, o versiune usor modificata a nasului implementat de Red Bull Racing inca din sezonul precedent.

De asemenea, Mercedes GP a optat pentru o carcasa de motor sensibil mai lunga decat cea utilizata anul trecut, insa nu la fel de radicala precum cea prezentata de McLaren Mercedes, BMW-Sauber sau Renault la finalul saptamanii trecute.

Noul monopost va fi pilotat in aceasta dimineata de Nico Rosberg, iar Michael Schumacher va prelua comanda volanului in cursul dupa-amiezii.

Comentarii (4)

  • :D a
    Arata superb...din profil as zice k e cel mai frumos monopost din cele prezentate pana acum :D
    0 0
  • !!!!!
    genial, superb.... ! nu am ce zice...iar linia albastruie de la petronas e cireasa de pe tort !
    0 0
  • frumos...
    Da intradevar iau depasit la design pe McLaren care aveau cea mai frumoasa masina..... sa vedem in performanta.
    0 0
  • echilibru
    Monopostul Mercedes GP, ca si cel de anul trecut Brawn GP, inspira echilibru si ar fi de asteptat, ca si anul acesta ca si anul trecut, sa genereze performanta. Ramane de vazut daca performanta va fi suficienta anul acesta pentru ocuparea primului loc. M-a impresionat aripa fata (de fapt singura ce se vede din tot monopostul), total diferita de a celorlalte monoposturi prezentate. Sa speram ca nu va lua anul acesta, locul dublului deflector de anul trecut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru