GALERIE FOTO: Rivali pe circuit, prieteni in paddock

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.10.2009
Jenson Button, Rubens Barrichello si Sebastian Vettel au afisat o atitudine prietenoasa inaintea Marelui Premiu al Braziliei, care poate decide matematic numele noului campion mondial.

Button se indreapta cu pasi mari spre titlul mondial si are numeroase oportunitati sa devina campion mondial in acest weekend, chiar si in cazul in care nu va termina cursa de la Interlagos in puncte.

Chiar daca Barrichello si Vettel sunt la fel de determinati sa isi asigure suprematia in acest sezon, cei trei rivali de pe circuit au demonstrat ca se inteleg bine in paddock. La conferinta de presa de joi, Button, Barrichello si Vettel au glumit si au fost foarte bine dispusi, in ciuda presiunii care apasa pe umerii fiecaruia.

In plus, Vettel a facut un pariu cu un mecanic al echipei Red Bull Racing si nu se va mai barbieri decat atunci cand nu va mai avea sanse matematice la titlul mondial.

Comentarii (1)

  • Pai asa se intampla in tarile cu apa calda
    Doar la noi se bat si se injura .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru