Glock rămâne la Virgin Racing în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.08.2010
Timo Glock a confirmat că va rămâne la Virgin Racing şi în sezonul 2011, deşi contractul îi permite să părăsească echipa la finalul acestui an.

După retragerea constructorului Toyota din Formula 1 la sfârşitul sezonului trecut, Timo Glock a semnat un contract pe două sezoane cu Virgin Racing, una dintre cele trei noi echipe acceptate în Formula 1 în 2010.

Britanicii au avut însă un parcurs modest în acest sezon, nu au câştigat niciun punct şi ocupă ultima poziţie în clasamentul constructorilor.

Înţelegerea cu Glock prevede că pilotul german poate părăsi echipa la finalul acestui an dacă Virgin nu obţine anumite performanţe, însă acesta susţine că este determinat să rămână la team-ul britanic şi în 2011.

"Mă dedic total pentru Virgin Racing şi sunt foarte motivat de progresele realizate până acum şi că putem continua în acest ritm în ultimele şapte curse ale sezonului. Întotdeauna am spus că vreau să fiu într-o echipă care forţează continuu. Dacă dezvoltarea ar fi încetat sau dacă nu am fi progresat atunci aş fi fost frustrat, ca orice alt pilot, dar aici nu este cazul. Îmbunătăţim tot timpul, dar sunt şi alţi paşi mari pe care trebuie să-i luăm în viitor.

Am un contract pe termen lung cu Virgin Racing şi sunt dedicat echipei pentru a merge mai departe. Avem tot ce ne trebuie pentru a continua lupta de atingere a obiectivelor pentru acest sezon şi în viitor", a declarat germanul.

Virgin Racing şi-a stabilit ca obiectiv pentru acest sezon să ocupe locul 10 în clasamentul constructorilor. Întrucât niciuna dintre cele trei noi echipe nu a câştigat puncte în acest sezon, britanicii au nevoie de un loc 12 într-o cursă pentru a-şi îndeplini obiectivul, cu condiţia ca nici Lotus, nici Hispania să nu realizeze o performantă similară.

Via | Autosport

Taguri: Glock, Virgin, contract

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru