GP3: Robert Vișoiu, locul 11 în sesiunea de calificări

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 28.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul român Robert Vișoiu va pleca de pe poziția a 11-a a grilei de start în prima cursă GP3 ce se dispută astăzi la Hungaroring.

Esential 18:20 este ora la care începe prima cursă de GP3 de la Hungaroring
Pilotul român Robert Vișoiu a obținut al 11-lea timp în sesiunea de calificări pentru prima cursă GP3 ce se va disputa astăzi pe circuitul de la Hungaroring. Vișoiu, pilot Jenzer Motorsport, a oprit cronometrul după 1:36.967, la aproape o secundă diferență de timpul de pole-position. Anterior, în antrenamentele libere de vineri, Vișoiu a obținut al zecelea timp, tot la o secundă diferență de cel mai bun timp înregistrat

Prima pozție a grilei de start este ocupată de Aaro Vainio, pilot Lotus cu timpul de 1:36.052. Vainio este unul dintre cei doi favoriți pentru obținerea titlului din acest sezon al campionatul GP3, aflându-se în acest moment pe locul doi în clasamentul provizioriu în spatele lui Mitch Evans de la MW Arden.

Robert Vișoiu se află în acest moment pe locul 13 în clasamentul general cu 22 de puncte după cinci curse disputate. Prima cursă de GP3 de la Hungaroring va avea loc sâmbătă de la 18:20, ora României, şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport 2.

A doua cursă este programată duminică la ora 10:25, ora României.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru