GP3: Vişoiu, locul 12 în prima cursă de la Silverstone

de Daniel Popescu
Sambata, 07.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a terminat pe locul 12 prima cursă de GP3 de la Silverstone după ce a recuperat patru poziţii în ultimele tururi.

Esential 16 este numarul de puncte acumulate de Robert Visoiu in GP3 in acest sezon
Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut locul 18 în calificările de GP3 de la Silverstone, însă a plecat de pe locul al 16-lea al grilei de start ca urmare a unor penalizări suferite de doi dintre rivalii săi.

Pilotul echipei Jenzer Motorsport şi-a păstrat poziţia până în turul 10, când a reuşit să urce pe locul 13, iar în penultimul tur a efectuat o nouă depăşire şi a terminat cursa pe locul 12.

Piteşteanul în vârstă de 16 ani nu a câştigat niciun punct, astfel că rămâne cu 16 puncte acumulate în clasamentul general, toate fiind obţinute în etapa inaugurală a sezonului de la Barcelona.

Vişoiu va pleca de pe locul 12 al grilei de start în cursa de duminică de GP3 de la Silverstone, care va începe la ora 10:30, ora României, şi va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru