GP3: Vişoiu, locul 17 în antrenamentele pe ploaie de la Spa

de Daniel Popescu
Vineri, 31.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat locul 17 în antrenamentele de GP3 de la Spa-Francorchamps, desfăşurate aproape integral pe ploaie.

Penultima etapa de GP3 din acest sezon a debutat vineri dimineaţă cu sesiunea de antrenamente programată pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Conform previziunilor meteorologice, ploaia şi-a făcut apariţia la scurt timp după începerea sesiunii şi a lovit circuitul în mai multe averse.

Condiţiile pistei l-au făcut pe Robert Vişoiu, reprezentantul României în competiţie, să ocupe doar locul 17 în clasamentul final al dimineţii, acesta fiind cronometrat cu 2:30.998 la finalul celor 10 tururi parcurse. Piteşteanul în vârstă de 16 ani a fost cu aproape trei secunde mai lent decât liderul Tio Ellinas, care a fost cronometrat cu 2:28.100.

Rezultatele de pe circuit vor conta însă cu adevărat doar în calificări şi curse, care vor avea loc pe parcursul următoarelor două conform programului de mai jos:

Eveniment Ziua Ora Transmisie TV
Calificari sambata, 1 septembrie 10:45
Cursa 1 sambata, 1 septembrie 18:20 DigiSport 2, ora 22:45
Cursa 2  duminica, 2 septembrie 10:25 DigiSport 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru