GP3: Vişoiu, locul 18 în calificările din Belgia

de Daniel Popescu
Sambata, 01.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu va pleca de pe poziţia a 18-a în prima cursă de GP3 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Esential 18 este pozitia pe care o ocupa Robert Visoiu pe grila de start
Robert Vişoiu a participat sâmbătă dimineaţă la sesiunea de calificări din cadrul etapei de GP3 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Circuitul belgian l-a pus însă în dificultate pe pilotul piteştean în vârstă de numai 16 ani, care a stabilit doar al 18-lea timp pe parcursul celor 30 de minute ale sesiunii.

Cronometrat cu 2:12.410, reprezentatul României în GP3 a fost cu aproape două secunde mai lent decât Mitch Evans, pilotul care va pleca din pole position.

Urmareste Automarket
Vişoiu trebuie să recupereze cel puţin 10 poziţii în prima cursă pentru a obţine o poziţionare în fruntea grilei de start pentru a doua cursă, întrucât regulamentul prevede că primii opt clasaţi în cursa de sâmbătă vor pleca în ordine inversă de pe grila de start în cursa de duminică.

Prima cursă de GP3 de la Spa-Francorhamps va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20 şi va putea fi urmărită înregistrat pe postul de televiziune DigiSport 1 de la ora 22:45, în timp ce a doua cursă va avea loc duminica la ora 10:25 şi va fi transmisă în direct tot pe DigiSport 1.

Comentarii (1)

  • e foarte bine ca avem piloti in diferite competitii... dar, atat marinescu, visoiu sau oricare altul daca nu dominati competitia si obtineti cel putin jumatate din victoriile posibile si titlul cu avans mare de puncte in fata urmatorului clasat nu aveti sanse la F1! (uitatai-va si inspirati-va de la hamilton in competitiile premergatoare F1!)... se va spune ca nu aveti masina din cauza fondurilor reduse. ok, tocmai de aceea veti atrage atentia castigand impotriva celor cu posibilitati finaciare! altfel cine va va da voua ca romani 15-20 milioane pt a avea rolul lui kartikeian sau pic in F1!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru