GP3: Vişoiu, locul 23 în antrenamentele de la Silverstone

de Daniel Popescu
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat doar locul 23 în antrenamentele de GP3 de la Silverstone, desfăşurate pe un circuit umed din cauza ploilor abundente.

Esential 7 este numarul de tururi parcurse de Visoiu in antrenamentele de la Silverstone
Robert Vişoiu a avut o prestaţie modestă în antrenamentele de GP3 desfăşurate vineri dimineaţă pe circuitul de la Silverstone.

Ploaia puternică care s-a abătut circuitului în această dimineaţă a îngreunat misiunea piloţilor de a obţine rezultate bune, iar pilotul echipei Jenzer Motorsport a pierdut la un moment dat controlul volanului şi s-a oprit pe circuit într-un moment în care efectuase doar şapte tururi.

Cel mai bun timp al său a fost 2:21.415, cu care nu a reuşit să se claseze decât pe locul 23 al clasamentului general, la aproape 10 secunde în spatele liderului Antonio Felix Da Costa. Vişoiu speră să-şi îmbunătăţească performanţele pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, chiar dacă meteorologii anunţă în continuare ploi torenţiale.

Iată programul complet al weekendului de GP3 de la Silverstone:

Eveniment Ziua Ora Transmisii TV
Calificari sambata, 7 iulie 10:45
Cursa 1 sambata, 7 iulie 18:20 DigiSport 1
Cursa 2 duminica, 8 iulie 10:30 DigiSport 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru