GP3: Vișoiu, ultimul loc în cursă după un incident în turul de formare

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 29.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vișoiu a avut parte de un incident chiar în timpul turul de formare pentru cursa a doua GP3 de la Hungaroring.

În dimineața de dinaintea cursei de GP3 de la Hungaroring a plouat destul de serios. La ora startului, norii negri se îndepărtaseră, dar pista era udă. Toți piloții au ieșit în turul de formare a grile cu pneuri de ploaie. Robert Vișoiu a fost însă actorul unui incident nefericit, răsucindu-se pe pista undă în drum spre grila de start. A avariat aripa spate și a trebuit să revină la boxe pentru reparații. 

A riscat apoi și a plecat în cursă de pe linia boxelor, monopostul său fiind "încălțat" cu pneuri slick, pista dând semne că s-ar usca rapid. A fost însă un pariu pierdut pentru pilotul Jenzer Motorsport. A terminat cursa pe ultimul loc, după ce a fost depășit cu un tur de către liderii acestei curse. În clasamentul oficial al cursei el este clasat pe locul 22, în spatele său fiind cei trei piloți care au abandonat. 

Urmareste Automarket
A doua cursă GP3 de la Hungaroiring a fost câștigată de către același Antonio Felix da Costa, învingător și în cursa de ieri. În ciuda faptului că a plecat de pe poziția a opta a grilei de start a făcut o frumoasă cursă de recuperare și a profitat de problemele celorlați cu pista uda.

Campionatul GP3 intră acum în pauza de vară, următoarele curse fiind programate în weekendul 31 august - 2 septembrie pe circuitul belgian Spa-Francorchamps.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru