GP3: Vişoiu va pleca de pe locul 17 în prima cursă de la Silverstone

de Daniel Popescu
Sambata, 07.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a stabilit al 18-lea timp în calificările de GP3 de la Silverstone, însă va pleca de pe locul 17 datorită penalizării pe grilă a unui rival.

Esential 18:20 este ora la care va avea loc cursa de sambata de GP3 de la Silverstone
Pilotul român Robert Vişoiu nu a reuşit să-şi îmbunătăţească semnificativ performanţele pe circuitul de la Silverstone după rezultatele modeste din antrenamente.

Piteşteanul în vârstă de numai 16 ani a stabilit doar al 18-lea timp în calificările de sâmbătă din competiţia GP3 după ce a fost cronometrat cu 1:53.861, fiind cu două secunde mai lent decât cel care va pleca din pole position, Mitch Evans.

Singura consolare a compatriotului nostru este că va fi promovat pe poziţia a 17-a a grilei de start, întrucât Tamas Pal Kiss, care a terminat calificările pe 11, a primit o penalizare de 10 poziţii pe grilă pentru ignorarea steagurilor galbene în antrenamente.

Prima cursă de GP3 de la Silverstone va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20, ora României, şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport.

Cea de-a doua cursă, în care piloţii vor lua startul pe grilă în funcţie de rezultatele obţinute în cursa de sâmbătă, va avea loc duminică cu începere de la ora 10:30, ora României, şi va fi de asemenea transmisă în direct de DigiSport. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru