Hamilton a îngropat securea războiului cu Massa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.11.2011
Lewis Hamilton s-a împăcat cu Felipe Massa la finalul Marelui Premiu al Braziliei, punând capăt numeroaselor conflicte din acest sezon.

Pe parcursul sezonului 2011, Lewis Hamilton şi Felipe Massa au fost implicaţi în nu mai puţin de şase incidente de cursă care s-au soldat cu defecţiuni tehnice sau abandonul unuia sau altuia dintre ei în Monaco, Marea Britanie, Singapore, Japonia şi India.

Cei doi au avut parte de un nou duel şi la Interlagos, de data aceasta lipsit de incidente, mai ales că pilotul echipei McLaren a abadonat cu defecţiuni la cutia de viteze. La finalul cursei, Hamilton s-a dus în motorhome-ul Ferrari şi l-a îmbrăţişat pe Massa, ocazie cu care cei doi s-au împăcat oficial.

"A fost un an lung şi greu pentru toţi piloţii şi sper să aibă o iarnă plăcută. A fost bine să vorbesc puţin cu Massa după cursă. Am un mare respect pentru el şi aştept cu nerăbdare să concurăm împreună şi anul viitor", a declarat britanicul.

La rândul său, Massa a întors complimentele făcute de Hamilton şi a apreciat gestul de final de sezon al britanicului.

"Nu am avut niciodată nimic împotriva lui.

Întotdeauna l-am respectat, chiar şi în acest an, după tot ce s-a întâmplat. Cred că este drăguţ din partea lui să vină aici pentru că asta nu s-ar fi întâmplat din partea mea, întrucât eu nu am greşit cu nimic tot anul", a precizat brazilianul.

Hamilton şi Massa au luptat pentru titlul mondial până în ultimele secunde ale sezonului 2008, care a fost adjudecat la limita de pilotul McLaren.

Comentarii (2)

  • Bravo
    Asemenea gesturi fac acest sport si mai frumos :)
    21 1
  • @Max
    Ahh, a intrat Max Mosley pe site si mi-a dat un minus...
    Probabil ca avea chiar intentii bune, insa cred ca-i tremura mina :)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru