Hamilton: "Postura de outsider mă poate avantaja"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Lewis Hamilton consideră că poate fi avantajat în lupta pentru titlu de faptul că nu este principalul favorit la câştigarea trofeului.

Cu numai două curse înainte de finalul sezonului, Lewis Hamilton are de recuperat un deficit de 21 de puncte fată de liderul Fernando Alonso.

Deşi vineri a admis că şansele sale la titlu sunt relativ mici, britanicul afirmă că această postură îl poate avantaja, în special pentru că nu are nimic de pierdut în cazul înregistrării unor noi rezultate slabe.

"Suntem incitaţi, avem totul de câştigat şi nu prea multe de pierdut. În orice sport, chiar şi în fotbal, dacă ai mingea este mai rău să fii urmărit decât să urmăreşti. Voi merge la aceste ultime două curse pentru a da totul şi cred că pot să câştig. Dacă nu aş fi crezut nu aş fi stat aici, ci aş sta acasă. Echipa mea ştie că nu voi renunţa şi simt că asta se transmite în întreaga echipă. Suntem încă în luptă pentru ultimele două curse. Încă este posibil", a declarat campionul mondial din sezonul 2008 pentru postul de televiziune BBC.

Britanicul a reiterat faptul că stilul său agresiv de pilotaj îl predispune la greşeli de pilotaj, însă afirmă că este entuziasmat de sprijinul pe care fanii i l-au acordat chiar şi în aceste condiţii.

"Sprijinul pe care l-am avut a fost incredibil.

Ei nici nu pot să ştie cât de mult apreciez şi sunt acolo să dau totul. Ştiu că am avut unele curse proaste şi rezultate nu dintre cele mai bune, dar asta este viaţa, cu toţii facem greşeli", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (2)

  • mobius
    sperante
    Tocmai pentru ca nu are nimic de pierdut, as fi bucuros sa nu loveasca pe nimeni.
    10 3
  • titlu
    Hamilton poate sa demonstreze spectacol in urmatoarele curse....asta imi place cel mai mult la el....din nefericire pt el, uneori este prea agresiv, fapt ce a dus la pierderea titlului.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru