Hamilton şi Rosberg se gândesc doar la locul trei: "Red Bull sunt imbatabili"

de Daniel Popescu
Vineri, 25.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg consideră că cel mai bun rezultat pe care îl pot obţine în India este locul trei, întrucât anticipează că cei de la Red Bull vor fi imbatabili.

Esential 3 este locul pentru care Hamilton si Rosberg sustin ca vor lupta in cursa din India
Red Bull Racing a dominat cele două sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Indiei prin Sebastian Vettel şi Mark Webber, lucru care sugerează că echipa austriacă este favorită la victorie.

Chiar dacă ambii piloţi ai campioanei mondiale au avut probleme cu degradarea pneurilor soft, rivalii de la Mercedes par deja resemnaţi. Nico Rosberg consideră că nu poate spera la mai mult de locul trei, întrucât anticipează că cei de la Red Bull vor fi imbatabili.

"Luptăm pentru locul trei pe podium, pentru că cei de la Red Bull sunt din nou prea rapizi. Pole position-ul iese de asemenea din discuţie pentru că ei sunt prea rapizi, în special Vettel. Este un pic păcat, dar pur şi simplu asta este", a declarat germanul.

Luptăm pentru locul trei pe podium, pentru că cei de la Red Bull sunt din nou prea rapizi.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Coechipierul său Lewis Hamilton nici nu a vrut să intre în amănunte despre performanţele pe care le aştepta pentru acest weekend, iar pilotul britanic a avut răspunsuri monosilabice la toate întrebările reporterilor.

Întrebat dacă exclude o clasare în pole position, el a replicat simplu, "da".

Ulterior, întrebat dacă va lupta doar pentru locul doi sau trei al podiumului de premiere, britanicul a precizat: "Mda". În plus, când a fost intrebat dacă acest obiect este realizabil, răspunsul său a fost "Să sperăm".

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru