Hamilton susţine că este în continuare prieten cu Rosberg

de Daniel Popescu
Luni, 02.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că a discutat cu Nico Rosberg despre incidentul de la Monaco şi că este în continuare prieten cu coechipierul său de la Mercedes.

Esential 122 este numarul de puncte obtinute de Nico Rosberg in primele sase curse ale sezonului
118 de puncte a acumulat Lewis Hamilton in acelasi interval de timp
Marele Premiu al statului Monaco a generat numeroase controverse în cadrul echipei Mercedes, ca urmare a erorii comise de Nico Rosberg în ultimul tur rapid din calificări.

Lewis Hamilton a fost în imposibilitatea de a stabili un timp mai bun şi şi-a acuzat mai mult sau mai puţin direct coechipierul de producerea deliberată a incidentului.

În săptămâna care a urmat, oficialii echipei Mercedes au încercat să calmeze spiritele şi au sugerat că vor apela la ordine de echipă în cazul în care conflictul riscă să pună în pericol cele două titluri mondiale.

În cele din urmă, Hamilton şi Rosberg au purtat o discuţie pe marginea incidentului de la Monaco, iar britanicul a declarat pe contul său oficial de Twitter că situaţia s-a detensionat şi că este în continuare prieten cu pilotul german.

"Suntem prieteni de mult timp, iar ca prieteni avem momente bune şi mai puţin bune. Am vorbit astăzi şi sunt în regulă, suntem încă prieteni, nu este nicio problemă", a precizat el pe Twitter alături de o fotografie din tinereţe în care se plimbă pe unicicleta alături de Rosberg.

După victoria de la Monaco, Rosberg a revenit pe prima poziţie în clasamentul general, cu un avans de patru puncte în faţa lui Hamilton.

Via Twitter

Comentarii (4)

  • ovidiu15081982
    Bla, bla, bla, cand or ajunge in ultima cursa atunci sa vezi prietenie..cu titlul mondial in joc !
    3 1
  • ..............................................
    ...............................................
    ...............................................
    2 1
  • F1 din 1990
    Probabil ca a fost atentionat de echipa, mai sunt multe curse, puncte in joc si nu are rost sa creeze o atmosfera ostila intereselor echipei. Ajungi sa ai unele frustrari, exact cum bine a scris in editorial domnul Daniel, - castigi 4 curse la rand si esti pe locul 2 dupa Monaco. Sper sa vedem un spectacol frumos intre cei doi fara incidente gen Senna-Prost.
    1 3
  • Singaporezul
    Vin vremuri grele pt. Ham si asta numai din cauza lui.Sigur se vor acrosa(Senna style )si atunci Rosberg va fii sprijinit mai mult de Mercedes.Tot "Senna style".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru