Heidfeld este noul presedinte al GPDA

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.03.2010
Nick Heidfeld a fost ales noul presedinte al asociatiei pilotilor din Formula 1, in timp ce Sebastian Vettel si Felipe Massa vor fi adjuncti.

Grand Prix Drivers' Association (GPDA), organizatia care apara interesele pilotilor din Formula 1, are incepand de vineri o noua conducere.

Astfel, Nick Heidfeld, pilotul de rezerva al echipei Mercedes GP, a preluat functia de presedinte de la Pedro de la Rosa, dupa ce pilotul echipei BMW-Sauber si-a anuntat anterior intentia de a se retrage. In plus, GPDA a decis sa improspateze conducerea asociatiei prin cooptarea lui Sebastian Vettel si Felipe Massa, in locul lui Fernando Alonso si Mark Webber.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher este unul dintre putinii piloti din Formula 1 care nu fac parte din GPDA, germanul considerand ca inscrierea in organizatie este inutila in contextul in care prezenta sa in Marele Circ nu va fi de lunga durata. Totusi, nu este exclus ca pilotul Mercedes GP sa-si reconsidere pozitie dupa schimbarea conducerii.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • techn_nick
    nick...
    Felicitari, Heidfeld! Felicitari Vettel, felicitari Massa!! Multe succese in ceea ce ve-ti intreprinde; s-ar putea sa aveti ceva de lucru la aceasta asociatie profesionala: sa aparati cu strasnicie interesele reale ale pilotilor. Sunt destui ("afaceristi") care tradeaza cauza!!!
    BMW e mai sarac fara Heidfeld, o spun si rezultatele de pana acum.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru