Heidfeld: "Renault vrea să învingă Ferrari în 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 26.04.2011
Nick Heidfeld a dezvăluit că obiectivul Renault pentru 2011 este să încheie sezonul în faţa rivalilor de la Ferrari în clasamentul constructorilor.

După un debut de sezon promiţător, Renault şi-a consolidat obiectivele generale pe care le are pentru acest sezon competiţional.

Pe baza rezultatelor neconvingătoare obţinute de Ferrari în primele trei curse ale anului, echipa anglo-franceză îşi propune să invinga Scuderia în clasamentul constructorilor, potrivit declaraţiilor lui Nick Heidfeld.

"Cred că putem face asta. Cu siguranţă nu va fi uşor, deoarece acum concuram cu echipe precum Ferrari, care vor încerca cu siguranţă să ne învingă", a declarat germanul.

Pe de altă parte, el a admis că Renault nu este încă pregătită să lupte cu echipele de top ale momentului, întrucât Red Bull şi McLaren sunt în mod evident mai bine pregătite, anticipând probleme şi cu rivalii de la Mercedes GP.

"Se pare că Mercedes au îmbunătăţit monopostul, iar McLaren şi Red Bull sunt încă în faţă, dar ambiţiile şi obiectivele echipei sunt clare: vrem să ajungem în frunte. Muncim din greu, echipa a făcut îmbunătăţiri majore în ultimul an şi jumattae şi dacă vom continua aşa cred că putem", a mai precizat el.

La începutul sezonului, Renault şi-a stabilit ca obiective să termine constant pe podium şi să obţină cel puţin o victorie.

În primele trei curse, echipa a încheiat pe podium în Australia şi Malaezia, însă a avut rezultate modeste în etapa din China.

Via | Renault

Comentarii (5)

  • Heidfeld foarte optimist
    Desi Ferrari a avut un debut modest, echipa are un potential de a reveni mult mai mare ca Renault.
    Si chiar daca este probabil ca pe unele circuite Renault sa aiba o masina mai buna, oricum nu prea are sanse sa intreaca Ferrari pt ca linia de piloti este mai slaba, cu rezultate nu prea constante - cu un singur pilot in puncte (cand Heidfeld, cand Petrov) nu prea faci mare treaba.
    10 1
  • Asta ar insemna sa bata si Mclaren si RBR..Cam greu...
    3 10
  • sa fie multumiti
    Cei de la Renault ar trebui sa multumeasca zeilor daca pana la sfarsitul sezonului, jumatate din staful care a creat monopostul 2011 nu va pleca la Ferrari sau chiar McLaren
    8 4
  • Marius
    Vise
    Cu Robert mai aveau ceva sanse. Cu echipa de fata cred ca sunt vise...
    10 1
  • :))
    Asta inseamna sa iasa campioni mondiali:))
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru