Heidfeld vrea să-l învingă pe Alonso în clasament

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.06.2011
Nick Heidfeld şi-a stabilit ca obiectiv să câştige lupta cu Fernando Alonso pentru locul cinci în clasamentul piloţilor.

Nick Heidfeld este cel mai bine poziţionat dintre piloţii care nu concurează pentru Red Bull, Ferrari sau McLaren, ocupând locul cinci în clasamentul piloţilor cu 29 de puncte.

Germanul are un avans minim faţă de rivali precum Nico Rosberg sau Felipe Massa, însă ambiţia sa este să-l devanseze în clasament pe Fernando Alonso, ocupantul locului patru. Chiar dacă diferenţa dintre cei doi este în prezent de 40 de puncte, pilotul echipei Renault este optimist că are şanse să câştige duelul cu dublul campion mondial.

"Cred că este o diferenţă mare dacă ne uitam la puncte. Dar, cu toate acestea, acesta este obiectivul meu. Cred că este şi obiectivul echipei să mergem înainte. Cred că în acest moment nu suntem în cea mai bună poziţie, dar partea bună este că reuşim să câştigăm puncte, am învăţat şi înţeles multe lucruri despre monopost pe parcursul ultimelor două săptămâni şi urmează noi dezvoltări. Nu se va întâmpla aici în acest weekend dintr-o dată, dar ştiu că vom merge înainte şi sper să reuşim asta mai repede decât ceilalţi", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit, Heidfeld admite că are nevoie de rezultate bune în calificări, mai ales ca acesta este unul dintre punctele sale slabe.

"Bineînţeles că întotdeauna te ajută să ai calificări bune.

Oricum, cred că aici în Canada depăşirile sunt posibile, iar noi muncim din greu pentru a îmbunătăţi pe toate fronturile. Aşteptăm cu nerăbdare să maximizez potenţialul", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (9)

  • Mai trec 2 curse si zice ca vreasa-l invinga si pa Vettel...te dai naiba cu Nick!
    20 5
  • Heidfeld
    Eu cred ca vorbeste despre infrangerea in declaratii.... asta dupa ce Renault a inceput sa se planga de mareata lui prestatie....
    9 2
  • Andrei Alexandru
    @Heidfeld
    Om vedea daca poate, dar asta la sfarsitul sezonului. Pentru moment nu pare sa aiba evolutii constante, dar dupa 2 ani de pauza, este de inteles. Oricum cu timpul evolutiile lui vor creste in calitate, sper eu.
    7 1
  • nick
    si pasarea malai viseaza, spune un proverb, poate la anul sau in alt campionat la pensie, in rest sa fim noi bine si sanatosi
    5 1
  • ce băi, l-ai văzut mai fraier anul ăsta, şi te dai la el?
    2 1
  • Andrei Alexandru
    2 ani pauza ? De unde ? Poate o pauza de aprox. jumatate de sezon in 2010.In rest a concurat tot timpul ...
    6 0
  • Cam greu. Daca la inceputul sezonului Renault avea a treia masina ca viteza acum abia a 5-a. Se pare ca Renault au probleme cu fondurile.
    3 0
  • Rosberg il ia
    Ar fi bun si locul 6 la general. Dar nu cred. Rosberg il devanseaza sigur dupa cursa.
    1 1
  • NH
    I-as fi spus personal ca sa isi vada de spatele lui, si nu dealonso. Il respect dar aici nu are dreptate, si nu are talentul lui Alonso.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru