Hispania nu va participa la testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Hispania Racing a decis să renunţe la sesiunea de teste de la Jerez în favoarea unei sesiuni de teste în scop promoţional la Monza alături de Pirelli.

Hispania Racing a dezvăluit marţi primele imagini computerizate cu noul monopost F111 pe care va miza în sezonul 2011 al Formulei 1.

Cu toate acestea, echipa spaniolă nu va participa la sesiunea de teste de la Jerez din perioada 10-13 februarie, întrucât a decis să efectueze trei zile promoţionale de filmare pe circuitul de la Monza, alături de producătorul de pneuri Pirelli. Evenimentul va avea loc în perioada 14-16 februarie şi va reprezenta o nouă oportunitate pentru Pirelli să pregătească pneurile pe care le va furniza în Formula 1 în acest sezon. "Suntem fericiţi să sprijinim Pirelli la Monza", a declarat Colin Kolles, şeful de origine română al Hispaniei.

Echipa se va alătura celorlalţi 11 rivali în cadrul sesiunii de teste de la Barcelona, programată în perioada 18-21 februarie.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru