Hispania Racing: "Echipa nu este de vânzare"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Hispania Racing a negat speculaţiile din presa spaniolă potrivit căruia caută un cumpărător pentru echipă.

Publicaţia spaniolă AS susţine în ediţia de vineri că Hispania Racing a fost pusă la vânzare de proprietarul Jose Ramon Carabante, întrucât echipa nu are resurse financiare pentru a construi monopostul pentru anul viitor, după ce un posibil parteneriat cu Toyota Motorsport a eşuat.

Cu toate acestea, Hispania a negat aceste informaţii, însă a admis că poarta negocieri cu un investitor strategic interesat să contribuie financiar la stabilitatea echipei.

"Echipa nu este de vânzare şi muncim pentru 2011. Carabante lucrează pentru a aduce sponsori şi investitori. Un grup spaniol este interesat să se alăture echipei, dar lucrurile nu sunt atât de uşoare în ziua de astăzi", a declarat o purtătoare de cuvânt a echipei pentru agenţia de presă Reuters.

Hispania Racing are un timp limitat la dispoziţie să dezvolte noul monopost pentru sezonul 2011, iar până în prezent aducerea unui partener în persoana lui Juan Villalonga, fost CEO al companiei Telefonică, nu a avut efectul scontat.

Atragerea sponsorilor este îngreunată de lipsa de rezultate a echipei, piloţii acesteia ocupând preponderent ultimele două poziţii pe grila de start.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru