Hispania va anunţa linia de piloţi în ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.12.2010
Hispania Racing va confirma linia de piloţi pentru 2011 în luna ianuarie, iar echipa a dat asigurări că va fi prezentă pe grila de start în 2011.

Hispania Racing se afla într-o situaţie delicată înaintea noului sezon competiţional, fiind nevoită să îşi construiască singură monopostul după ce parteneriatul tehnic cu Toyota Motorsport a eşuat.

Presa internaţională a speculat că există şanse mari ca echipa să nu aibă posibilitatea finaciară de a concura în Formula 1 anul viitor, însă proprietarul Jose Ramon Carabante a exclus această ipoteză.

"Monopostul va fi cu siguranţă pe grila de start. Vrem să continuăm să îmbunătăţim. Vrem să consolidăm echipa pas cu pas pe parcursul următorilor ani şi să fim cu un pas înainte comparativ cu ce am obţinut deja. Este un proiect pe termen lung, vreau să continuăm să învăţăm şi să vedem dacă în doi-trei ani putem consolida proiectul, aşa cum a fost planul iniţial", a declarat el pentru publicaţia spaniolă Marca.

În privinţa liniei de piloţi pentru anul viitor, Carabante a dezvăluit că negociază cu 5-6 piloţi, iar un anunţ oficial pe acest subiect va fi făcut abia în luna ianuarie.

"Vor fi schimbări.

Vorbim cu diverşi piloţi, sunt 5-6 piloţi cu care vorbim, dar nu vrem să ne grăbim. Până în ianuarie nu vom anunţa nimic, pentru că vrem să vedem care este cea mă bună opţiune. Sunt multe posibilităţi şi vrem să avem cei mai fiabili piloţi, la fel ca şi monopostul", a mai precizat el.

Hispania Racing şi Force India sunt singurele echipe care nu şi-au anunţat încă liniile de piloţi pentru sezonul 2011.

Via | Marca

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru