Hispania va utiliza noul monopost doar în ultima sesiune de teste

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.01.2011
Hispania Racing va participa la primele trei sesiuni de teste din această iarnă cu monopostul din sezonul 2010, întrucât noua maşina va fi disponibilă doar în Bahrain.

Hispania Racing continuă să aibă numeroase probleme în pregătirea sezonului 2011, echipa fiind în imposibilitatea de a dezvolta la timp monopostul cu care speră să înregistreze progrese în acest an.

Iniţial, echipa spera să lanseze noul monopost la timp pentru a participa la a treia sesiune de teste a iernii de la Barcelona, însă noul obiectiv este ultima sesiune de teste de la Bahrain, care va avea loc în perioada 3-6 martie.

"Avem patru sesiuni de teste înainte de cursă din Bahrain, primul fiind la Valencia urmat de Jerez şi Barcelona, iar apoi o sesiune de teste de patru zile în Bahrain cu o săptămână înainte de prima cursă. Noua noastră maşină nu va fi gata pentru primele trei teste din Spania, unde voi pilota monopostul din 2010. Sper că vom avea condiţii pe uscat la Valencia pentru a putea profita de timpul de teste de acolo", a declarat Narain Karthikeyan, pilotul echipei Hispania Racing, pentru publicaţia Times of India.

Pe lângă faptul că nu va avea un monopost nou decât în Bahrain, Hispania nu a anunţat nici numele viitorului coechipier al lui Karthikeyan.

În schimb, echipa a angajat un designer de la Holywood pentru a schimba radical imaginea de corporaţie pentru sezonul 2011.

Via | ManipeF1

Comentarii (2)

  • Astia au monopost..??!! Ma mir....:))))
    1 0
  • Schumy fan 4 ever
    da... o varianta imbunatatita a raposatului model 2010 cu sasiu Dallara
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru