Hispania vrea să învingă Virgin Racing în Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Hispania Racing consideră că va fi capabilă să învingă Virgin Racing în Marele Premiu al Turciei datorită noilor update-uri pregătite pentru monopostul F111.

Hispania Racing a utilizat cele trei săptămâni de pauză de după Marele Premiu al Chinei pentru a pregăti o serie de îmbunătăţiri coordonate de directorul tehnic Geoff Willis.

Pachetul include noutăţi atât din punct de vedere aerodinamic, cât şi mecanic, iar echipa anticipează un progres semnificativ pentru următoarele curse. De altfel, şeful Colin Kolles este încrezător în capacitatea Hispaniei Racing de a învinge Virgin Racing chiar în cursa de la Istanbul de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Cred că Hispania ar trebui să facă pasul următor în Marele Premiu al Turciei. Datorită naturii sale, circuitul de la Istanbul ar trebui să fie favorabil pentru noi. Adăugaţi la asta faptul că avem update-uri aerodinamice şi mecanice pemntru această cursă şi cred că, dacă datele sunt confirmate pe circuit, ar trebui să fim capabili să-i învingem pe cei mai apropiaţi rivali (n.r - Virgin)."

"Obiectivul nostru pentru acest weekend este să micşorăm diferenţa de cei mai apropiaţi rivali în calificări şi să luptăm pentru poziţii în cursă , cu speranţa că vom ajunge la linia de sosire cu ambele monoposturi.

Hispania Racing a făcut progrese semnificative de la începutul sezonului, muncim din greu pentru a îmbunătăţi şi cu siguranţă vom îmbunătăţi. Cred că, datorită situaţiei cu pneurile, ar trebui să vedem o cursă foarte strânsă, în care orice va fi posibil. În termeni de viteză, Red Bull este în faţă, dar niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla", a declarat şeful echipei spaniole în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Turciei.

Via | Hispania Racing

Comentarii (2)

  • Astia-s nebuni? S-au apropiat la 0.5 sec de Virgin (penultima echipa din F1) si ei vorbesc despre RBR? Doamne fereste!
    4 1
  • Marius
    107%
    Probabil ca vorbea de 107%
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru