Honda și-a stabilit obiectivul pentru startul sezonului 2019: peste Renault și să ajungă din urmă Mercedes și Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 18.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda își propune ca la startul sezonului 2019 să obțină performanțe mai bune ca Renault și să ajungă din urmă rivalii de la Mercedes și Ferrari pe parcursul sezonului.

Honda se simte sub presiunea de a livra o unitate de propulsie competitivă în sezonul 2019 ca parte a noului parteneriat cu Red Bull Racing.

Oficialii Red Bull și-au exprimat deja pretențiile că motorul să fie apropiat de cele oferite de Mercedes și Ferrari, iar acum a venit rândul celor de la Honda să-și stabilească un obiectiv concret.

Masashi Yamamoto, șeful departamentului de motorsport al constructorul japonez, susține că Honda va avea un motor mai puternic decât Renault și că va reuși să reducă decalajul față de Mercedes și Ferrari pe parcursul anului.

"Vom face un efort major pe parcursul iernii, ca și până acum. Vrem să începem de pe locul trei în clasamentul constructorilor și apoi să încercăm să-i prindem din urmă pe constructorii de top pe parcursul sezonului", a declarat el.

Oficialii Honda afirmă că producătorul nipon are abilitatea de a se apropia de Ferrari și Mercedes pe baza experienței acumulate în ultimele sezoane alături de McLaren și Toro Rosso.

"Nu putem spune un moment specific, dar Mercedes și Ferrari au multe cunoștințe despre zonele gri ale regulamentului, așa că sunt în fața noastră.

Dar după patru ani de dezvoltări credem că am găsit direcția corectă. Este mult mai clar decât anul trecut. Așa că putem mări ritmul de dezvoltare", a adăugat Yamamoto.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • Red Bull va fi de temut pentru Mercedes si Ferarri.
    3 20
  • Costel
    so auzi la honda
    sacu gol nu sta in picioare
    11 2
  • mircea badea
    pare ca se tot dezumfla..
    2 2
  • Chullo
    Chul iarasi vb ca sa nu taci
    11 0
  • Ce-o sa mai rad de toti aplaudacii argintii, rosii, sau portocalii (mai ales), daca japs le vor face figura !
    1 6
  • deja vu....avant mare inainte de sezon, apoi...bum, bum, bum, sunt buni langa Zdob si Zdub.
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru