Hulkenberg a testat în premieră Porsche 919 Hybrid pentru Le Mans

de Daniel Popescu
Vineri, 12.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a participat la o sesiune de teste cu Porsche 919 Hybrid ca parte a pregătirilor pentru participarea la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015.

Esential 2 zile a testat Nico Hulkenberg pentru Porsche pe circuitul de la Aragon
155 de tururi a parcurs Nico Hulkenberg la volanul lui Porsche 919 Hybrid
Nico Hulkenberg a dezvăluit recent că va concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de Porsche, iar în această săptămână a participat la o sesiune de teste pe circuitul Aragon din Spania pentru a se familiriza cu prototipul 919 Hybrid.

Germanul a urcat la volan în zilele de marţi şi miercuri şi a parcurs în total 155 de tururi, inclusiv după apusul soarelui. Pilotul echipei Force India este mulţumit de modul în care s-a acomodat la comenzile maşinii şi spune că zilele petrecute în simulator au fost de ajutor din acest punct de vedere.

"Au fost multe experienţe noi într-un timp foarte scurt şi mă simt 100% încrezător. 919 este grozav de pilotat. Are multă forţă de apăsare aerodinamică în virajele rapide, iar puterea hibridă furnizate în virajele lente pentru accelerare este impresionantă.

Pregătirea din simulator a fost foarte realistă şi a fost foarte frumos să pilotez pe timp de noapte. Aştept cu nerăbdare următorul test şi, evident, Le Mans", a declarat el.

Înainte de a concura la Le Mans în 13-14 iunie, germanul va participa şi la Cursa de 6 de ore de la Spa-Francorchamps, care va avea loc în 2 mai. Teoretic, prezenţa sa în Belgia ar putea fi anulată în cazul în care Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud, programat în 3 mai, va avea loc conform calendarului oficial furnizat de FIA. Totuşi, este foarte posibil ca etapa coreeană să fie eliminată din calendar până la startul noului sezon.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru