Iata programul testelor de Formula 1 din luna februarie!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 03.01.2010
Publicatia germana Bild a prezentat programul celor patru sesiuni de teste premergatoare sezonului 2010, informatiile avand insa un caracter neoficial.

Conform regulamentului sportiv al FIA, testele din timpul sezonului sunt interzise si in 2010, astfel ca programul de evaluare ce va avea loc inaintea Marelui Premiu al statului Bahrain din 14 martie va avea o importanta cruciala in dezvoltarea monoposturilor.

Programul complet al testelor nu a fost inca anuntat in mod oficial, insa publicatia germana Bild a prezentat duminica configuratia acestuia. Potrivit sursei citate, toate cele patru sesiuni de teste vor avea loc in luna februarie in Spania, pe circuitele de la Valencia, Jerez si Barcelona.

 

Iata programul complet al acestora:

 Perioada  Circuit
 1-3 februarie  Valencia
 10-13 februarie  Jerez
 17-20 februarie  Jerez
 25-28 februarie  Barcelona

 

Potrivit regulamentului, fiecare echipa va putea utiliza un singur monopost pe zi in fiecare dintre cele 15 zile de teste, astfel ca este posibil ca unii dintre pilotii titulari sa testeze noile masini abia la Jerez. Nicio echipa nu a anuntat inca cum vor testa pilotii in luna februarie, insa presa germana anticipeaza ca Michael Schumacher va pilota pentru prima oara monopostul Mercedes GP pe 10 februarie la Jerez.

Via | Bild

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru