Interlagos, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid in Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.10.2009
Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, intregul pluton fiind despartit de nuami sapte zecimi de secunda.

La fel ca si in cursul diminetii, ploaia si-a facut aparitia si in a doua sesiune de antrenamente libere din Brazilia, insa de data aceasta intr-o masura mult mai redusa.

Pilotii au fost capabili sa completeze programul propus, iar diferenta finala dintre acestia a fost de numai sapte zecimi de secunda.

Prima pozitie i-a revenit lui Fernando Alonso, urmat in mod surprinzator de Sebastien Buemi. Rubens Barrichello s-a pozitionat si de aceasta data in fata coechipierul sau Jenson Button, intre cei doi intercalandu-se Mark Webber. Sebastian Vettel a terminat sesiunea pe locul 7, in timp ce campionul mondial Lewis Hamilton s-a multumit doar cu locul 10.

Ferrari a reprezentat marea dezamagire a dupa-amiezii, Kimi Raikkonen stabilind doar al 18-lea timp. La randul sau, Giancarlo Fisichella a fost protagonistului singurului incident major al sesiunii, dupa ce monopostul Ferrari F60 s-a oprit pe linia de la iesirea de la boxe in urma unei aparente probleme mecanice.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Braziliei va vea loc sambata cu incepere de la ora 17:00, ora Romaniei.

Comentarii (1)

  • SE ANUNTA PLOAIE
    De-abia astept sa vad cursa...pe RTL! :))
    Cu siguranta se anunta o cursa pe cinste, mai ales ca se anunta 90% ploaie...o sa fie un spectacol adevarat. Daca acum 2 saptamani a fost liniste si pace in timpul cursei, cred ca de aceasta data o sa fie o aventura pentru toti concurentii :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru