Interlagos renunţă la modificarea liniei de start-sosire

de Daniel Popescu
Marti, 05.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Interlagos va începe construcţia unui nou complex de clădiri pe linia boxelor, însă linia de start-sosire va rămâne neschimbată, în ciuda unui plan anterior care prevedea mutarea acesteia în virajul patru.

Esential 2020 este anul in care expira contractul circuitului de la Interlagos pentru gazduirea Marelui Premiu al Braziliei
Interlagos a semnat recent prelungirea contractului pentru găzduirea Marelui Premiu al Braziliei până în sezonul 2020, cu condiţia de a moderniza circuitul.

Proiectul iniţial prevedea inclusiv mutarea liniei de start-sosire în actualul viraj 4, însă în cele din urmă ideea a fost abandonată. "A existat o idee de a muta pitlane-ul pe cealaltă parte a circuitului, dar s-a renunţat la ea după un studiu mai detaliat. S-a simţit că o parte dintre caracteristicile definitorii ale configuraţiei clasice ar fi pierdută", a declarat un purtător de cuvânt al circuitului.

Restul planului de modernizare rămâne însă în vigoare. După cursa din luna noiembrie, toate clădirile din pitlane vor fi demolate, iar în locul acestora vor fi construite clădiri noi, moderne. Până atunci, organizatorii vor reasfalta suprafaţa circuitului, care va avea o aderenţă mai bună decât până anul trecut.

Valoarea totală a investiţiei organizatorilor se ridică la aproximativ 80 de milioane de dolari.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • De ce să o modifice, mie îmi place așa.
    Cred că vouă la fel....
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru