Kobayashi: "Caterham are nevoie de ajutor financiar"

de Daniel Popescu
Luni, 30.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi a admis că britanicii de la Caterham au nevoie de ajutor financiar pentru a rămâne în Formula 1, în condiţiile în care proprietarul Tony Fernades este pe punctul de a vinde echipa.

Esential 11 este cea mai buna clasare a celor de la Caterham in sezonul 2014 (Monaco)
0 puncte a obtinut Caterham in Formula 1 de la debutul in 2010
Viitorul celor de la Caterham în Formula 1 a devenit incert după apariţia unor informaţii potrivit cărora proprietarul Tony Fernandes a decis să renunţe la echipă.

Omul de afaceri malaysian a admis recent pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter că "Formula 1 nu a funcţionat pentru Caterham", iar presa internaţională susţine că vânzarea echipei va fi anunţată în cel mai scurt timp.

Cu toate acestea, nu există niciun fel de informaţie cu privire la identitatea potenţialului cumpărător, element care pune într-o postură şi mai dificilă viitorul echipei.

Suntem într-o situaţie foarte dificilă din punct de vedere financiar, Sper doar ca cineva poate ajuta această echipă.

Kamui Kobayashi
Pilot Caterham
Kamui Kobayashi a evitat să comenteze declaraţia făcută de Fernandes, însă a admis că echipa are nevoie urgent de sprijin financiar.

"Cred că suntem într-o situaţie foarte dificilă din punct de vedere financiar, dar nu pot face nimic, aşa că mă concentrez doar pe pilotaj.

Sper doar că cineva poate ajuta această echipă. Acesta este singurul lucru pe care pot să-l spun. Sunt aici să pilotez şi nu pot schimba nimic. Nu pot să aduc bani", a declarat japonezul.

Kobayashi a revenit în Formula 1 la Caterham şi a acceptat să concureze gratis în loc să rămână alături de Ferrari în campionatul de turisme, acolo unde câştiga 100.000 de euro.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru