Kovalainen ar putea reveni la Caterham în locul lui van der Garde

de Daniel Popescu
Marti, 02.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen este în vederile celor de la Caterham pentru înlocuirea lui Giedo van der Garde în urma rezultatelor modeste din acest sezon.

Heikki Kovalainen şi-a pierdut locul în Formula 1 la sfârşitul sezonului precedent din cauza faptului că nu a putut aduce sponsori la echipă, locul său fiind preluat de olandezul Giedo van der Garde, care cu această ocazie a debutat în Formula 1 la 27 de ani.

Totuşi, acesta nu a reuşit să impresioneze în primele opt curse ale anului, iar echipa este tentată să-l readucă pe Kovalainen, potrivit mai multor surse din presă olandeza şi finlandeză.

Fostul pilot al echipei McLaren nu a dorit să comenteze prea mult informaţia, însă a sugerat că există un sâmbure de adevăr. "Nu am ajuns la nicio înţelegere, aşa că nu încercaţi să ghiciţi", a declarat el pentru publicaţia Turun Sanomat.

Urmareste Automarket
Totuşi, van der Garde este convins că va continua să concureze pentru Caterham datorită contractului despre care afirmă că este foarte bine realizat pentru a-i apăra interesele.

"Întotdeauna există zvonuri.

Ştiu de unde vin ele, dar în acelaşi timp ştiu că am un contract impenetrabil pentru restul sezonului", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • pardon,nucu heikki a fost problema sponsorilor,ci cu echipa!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru