Kovalainen, creditat cu şanse să ajungă la Sauber

de Daniel Popescu
Vineri, 10.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen a intrat în atenţia celor de la Sauber pentru sezonul 2013, însă finlandezul susţine că nu ştie nimic despre o potenţială ofertă.

Speculaţiile potrivit cărora Sauber analizează posibilitatea de a renunţa la serviciile lui Kamui Kobayashi la sfârşitul acestui an încep să ia amploare.

Ultima informaţie vehiculată în presa internaţională este ca echipa elveţiană analizează oportunitatea de a-l înlocui pe japonez cu Heikki Kovalainen, în prezent la Caterham. Contractul finlandezului cu echipa patronată de Tony Fernandes urmează să expire la sfârşitul acestui an, însă pilotul afirmă că nu ştie nici de oferta celor de la sauber, nici dacă este dorit în continuare la Caterham.

"Sunt doar zvonuri şi asta este tot ce pot să spun. Cei de la Sauber par să fie foarte puternici în acest an, dar asta este tot ce pot să spun. Mă concentrez pe maximizarea performanţelor aici la Caterham pentru a da tot ce am mai bun pentru echipă. Asta mă pune în cea mai bună poziţie în piaţă dacă vreau să schimb echipa. Nici marcar nu ştiu care sunt planurile celor de la Caterham, poate că ei nici nu mă mai doresc", a declarat el.

Urmareste Automarket
Înainte de a concura pentru Caterham începând din 2010, Kovalainen a concurat timp de doi ani pentru McLaren, echipă pentru care a obţinut şi singura lui victorie în Formula 1.
Finlandezul admite că nu ar refuza o revenire la echipa britanică, chiar dacă a fost îndepărtat din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

"Pentru mine, să fiu la McLaren a fost un vis devenit realitate. Ştiu exact ce s-a petrecut atunci şi ce nu s-ar mai întâmpla dacă aş avea încă o şansă în viitor. Nu aş avea nicio problemă să revin la McLaren. La momentul respectiv nimic nu s-a potrivit, dar au existat motive pentru asta", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru