Kovalainen va concura în Race of Champions

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.10.2010
Heikki Kovalainen va participa la ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions, care va avea loc în luna noiembrie la Dusseldorf.

După o absenţă de 6 ani, Heikki Kovalainen va reveni într-unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care marchează sfârşitul calendarului competiţional în sporturile cu motor.

Pilotul echipei Lotus Racing va participa la ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions, pe care a reuşit să o câştige în mod surprinzător în 2004. Puţin cunoscut pe plan mondial la vremea respectivă, finlandezul tocmai câştigase titlul în World Series by Nissan înainte de a-i învinge pe Michael Schumacher şi Sebastien Loeb în ultimele două acte ale Race of Champions. Tocmai din acest motiv, el aşteaptă cu nerăbdare ediţia din acest an, când îşi propune să demonstreze că victoria din urmă cu 6 ani nu a fost un simplu accident.

"Race of Champions are un loc special în inima mea pentru că am devenit cunoscut în lumea sporturilor cu motor după ce i-am bătut pe Michael Schumacher şi Sebastien Loeb. Cam în acea perioadă am intrat în Formula 1, iar acum am avut un prim an grozav cu Lotus.

Întotdeauna mă simt bine în cea mai puternică competiţie şi de aceea vreau să fac parte din Race of Champions. Dacă obţin un nou rezultat de acest gen în acest an puteţi paria că voi sări pe orice maşină pe care o găsesc", a declarat Kovalainen.

Printre ceilalţi piloţi care au confirmat deja prezenţa la eveniment se număra Michael Schumacher, Alain Prost, Sebastien Loeb, Sebastian Vettel, Mick Doohan, Tom Kristensen, Andy Priaulx, Alvaro Parente şi Travis Pastrana.

Ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions va avea loc în oraşul german Dusseldorf în perioada 27-28 noiembrie.

Via | Race of Champions

Comentarii (3)

  • Ma intreb de ce nu concureaza si Alonso. Oare nu se pricepe?
    5 5
  • Schumy fan 4 ever
    @dmd Cei de la Ferrari nu le-au permis pilotilor sa participe la astfel de evenimente nici in trecut
    3 1
  • chinesedemocracy
    lol
    asta chiar e amuzant.. sa inteleg ca orice mamaliga de pilot poate sa participe....
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru