Kubica: "Nu suntem atat de departe de Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Robert Kubica sustine ca monopostul Renault are performante aproapiate de cel al Scuderiei Ferrari.

Renault ocupa locul 4 in topul celor mai bune echipe in cadrul sesiunii de teste de la Valencia, iar francezii au fost cu aproximativ o secunda mai lenti decat rivalii de la Ferrari intr-o sesiune dominata cu autoritate de Fernando Alonso si Felipe Massa, potrivit unei analize realizate de Automarket.

Cu toate acestea, Robert Kubica, pilotul de referinta al echipei Renault, sustine ca noul monopost R30 nu este similar cu cel de anul trecut si ca este aproape de Ferrari in termeni de performanta. "R30 arata ca vechea masina, dar este nou. Poate se aseamana pentru ca avem un monopost mai scurt decat competitorii nostri. Cu rezervorul plin suntem in forma si nu cred ca suntem mult mai lenti decat Ferrari", a declarat polonezul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Referindu-se la solutiile aerodinamice implementate de echipe in privinta controversatului dublu-deflector, noul pilot al echipei Renault crede ca McLaren a introdus cea mai importanta inovatie. "McLaren m-a impresionat cel mai mult.

In zona din spate au cateva solutii aerodinamice foarte interesante", a mai precizat el.

Via | Auto Motor und Sport

Comentarii (3)

  • Nu sintem atit de departe de Ferrari....
    .....asta saracu a testat pe alt circuit ?S-au s-a scrintit intre timp!!!!!
    0 0
  • @hasu
    Ai rabdare un pic si o sa vezi tu...
    0 0
  • Lucky........
    .. ..sper ptr. ca mi-a placut perioada Alonso@Briatore. Dar.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru