Kubica va concura în Raliul Monte Carlo

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Robert Kubica a confirmat că va concura în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie, prima etapă din Intercontinental Rally Challenge.

Robert Kubica va participa pentru a doua oară consecutiv în Raliul Monte Carlo, după ce experienţa de anul trecut s-a încheiat prematur din cauza unei defecţiuni la motor.

De data aceasta, pilotul polonez speră să aibă mai mult succes într-unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale începutului de an. Maşina cu care va concura în acest an pilotul echipei Lotus Renault GP nu a fost încă listata, însă se vehiculează că este vorba despre Renault Clio S1600 sau Renault Clio R3.

Un alt pilot care va concura în Raliul Monte Carlo este Petter Solberg, fostul campion mondial din WRC urmând să urce la volanul unui Peugeot 207 S2000.

Raliul Monte Carlo este prima etapă din a sezonului 2011 din competiţia Intercontinental Rally Challenge şi va avea loc în perioada 18-22 ianuarie.

Via | IRC Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru